GİRESUN'DA ETKİLİ OLAN YAĞIŞ,KARA YOLUNDA...

GİRESUN'DA ETKİLİ SAĞANAK YAĞMUR..

GİRESUN'DA ETKİLİ OLAN YAĞIŞ,KARA YOLUNDA...
Espiye
G.Tarihi: 04.06.2018 11:52
2545 Okunma
0

GİRESUN'DA ETKİLİ OLAN YAĞIŞ,KARA YOLUNDA..

Giresun'da dün geceden itibaren başlayan gün boyu devam eden sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor.
Tirebolu ve Espiye’de Giresun-Trabzon sahil yolunun yer yer trafiğe kapanmasına neden oldu..!
Tirebolu ve Espiye yöresinde gece başlayan ve sabah da devam eden kısa süreli şiddetli yağış, Trabzon-Giresun Karayolunda trafiğin aksamasına neden oldu ve bu yüzden yolda uzun araç kuyrukları oluştu.Kısa süreli şiddetli yağış özellikle Tirebolu’nun batı yakasında etkili olurken; sabah saatlerinde Gölağzı mevkiindeki transit yolda aksamalar meydana geldi. Medyacı kardeşimiz Osman Altay’ın, cep telefonuyla çektiği görüntüler, yağışın yolda sergilediği tehlikeyi ortaya çıkarırken; söz konusu bölümde trafikte yer yer aksamalar oldu ve sahil yolunun bir bölümü trafiğe kapalı kaldı.
Şiddetli yağışın etkili olduğu bir bölüm de Espiye-Keşap arasındaki yoldaydı. Kısa süreli şiddetli yağışın getirdiği toprak ve moloz birikintileri Uluburun Tünelinin ağzını kapatırken; iki ilçe arasındaki transit yolda uzun kuyruklar oluştu. Karayolları Ekiplerinin uzun uğraşları sonucu taş, toprak ve moloz parçalarından temizlenen Giresun-Trabzon Karayolu trafiğe elverişli hale getirilirken; yağış nedeniyle iki ayrı bölümde kapanan yol, bazı vatandaşların işlerinin aksamasına yol açtı.









 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri