GİRESUNLU ŞAİR SAGLIK BAKANINA ŞİİR YAZDI

GİRESUNLU ŞAİR SAGLIK BAKANINA ŞİİR YAZDI

GİRESUNLU ŞAİR SAGLIK BAKANINA ŞİİR YAZDI
Espiye
G.Tarihi: 27.03.2020 22:54
3478 Okunma
0
GİRESUNLU ŞAİR SAGLIK BAKANINA ŞİİR YAZDI

Aslen Espiyeli olan Şair ve Söz Yazarı Süleyman Usta Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya ithafen şiir yazdı. Şiir birçok gazetede birden yayınlandı.

İstanbul’da ikamet Söz Yazarı ve Şair Süleyman Usta ülkemiz ve tüm dünyanın içinde bulunduğu kritik sağlık sorunu olan corona virüsü (Covit 19) konusundaki üstün başarılı çalışmalarından dolayı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya sevgisini ve hürmetini belirtmek için kalemini eline alarak şiir yazdı.

Süleyman Usta yaptığı açıklamada “Devlet büyüklerimizin yaptıklarının yanında bizim yaptığımız bir zerredir. Kıldığımız 5 vakit namazlarda onların başarısı için hep dua edelim. Bu illetin biran önce insanlığın yakasını bırakması için ben her namazımın sonunda dua ediyorum. Bir de sağlık bakanımızı gerek sosyal medya gerekse yazı ve görsel medyadan takip uyarılarına uyarak #EvdeKalŞair diyorum kendi kendime. Ve diyorum ki evde kal güzel ülkemin güzel insanları” dedi.

Haber: Aydın Kömürcü

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri