GÖRELE BELEDİYESİ YAZ OKULU AÇILDI!

GÖRELE BELEDİYESİ YAZ OKULU AÇILDI!

GÖRELE BELEDİYESİ YAZ OKULU AÇILDI!
Espiye
G.Tarihi: 28.06.2019 21:32
1428 Okunma
0
GÖRELE BELEDİYESİ YAZ OKULUMUZ AÇILDI!

Görele Belediyesi tarafından öğrencilerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek, onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla her yıl açılan yaz okulum bu yıl da açıldı.

Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan yaz okulumuzda 7-12 yaş gurubu öğrencilerimiz Müzik Eğitimi ve çocuk korosu, resim, heykel, taş boyama, ahşap boyama, ebru sanatı, el sanatları, İngilizce, bisiklet, Kur’an-ı Kerim eğitimi, izcilik faaliyetleri, kamp ve gezi organizasyonları, yüzme kursu, spor faaliyetleri, uçurtma şenliği, zeka, beceri oyunları ve Türk Halk Oyunları gibi eğitimlerinden faydalanabiliyorlar.

Görele Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener adına, Ortaokulda açılan yaz okulunun açılışını yaparak, öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye olarak yaz okulu açmalarındaki amaçlarının gençleri faydalı aktivitelere yönlendirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Görele Belediyesi Yaz Okuluna kayıtların devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Göreleli çocuklar spora ve eğlenceye doyacaklar, çeşitli eğitimlerle kendilerini geliştirip, farklı etkinliklerle kendilerini geleceğe hazırlayacaklardır. Bu okullarda çocukların alacakları eğitimler sadece spor odaklı olmayacak. Öğrenciler, fiziksel gelişimlerinin yanı sıra, geleneksel çocuk oyunlarından değerler eğitimine kadar birçok faydalı etkinlik ile kendilerini hem sosyal hem de kültürel açıdan donanımlı hale getirebilecekleri eğitimleri alacaklardır. Belediye olarak geleceğimize yönelik yaptığımız ve yapacağımız hizmetler, katkılar devam edecektir. Eğitimin her alanında öğrencilerimizin yanındayız. Kursumuza kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

Görele Belediyesi Yaz Okulumuza kayıt yaptırmak isteyenlerin belediyemiz beyaz masa birimine müracaatta bulunup, (0454) 515 10 10 numaralı hatla iletişime geçebilirler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri