HIRSIZLAR YÖREMİZDE CİRİT ATIYOR

Tirebolu Emniyeti 4 koldan hırsız peşinde!

HIRSIZLAR YÖREMİZDE CİRİT ATIYOR
Espiye
G.Tarihi: 25.12.2016 16:32
11573 Okunma
0
Tirebolu’da 2 ayrı gecede çok sayıda iş yeriyle okula giren hırsızın kamera görüntülerinden kimliği tespit edilmiş olup, yakalanması için tüm emniyet birimleri seferber oldu...
Tirebolu’da Pazar ve Salı gecesi çok sayıda iş yeriyle okula giren ve bazı araçlara da musallat olan hırsız, tüm emniyet birimlerini teyakkuza geçirdi.
Tirebolu’da geride bıraktığımız Pazar günü gecesi ve 20 Aralık Salı gecesi şehir merkezinde çok sayıda dükkana giren ve son olarak Yeniköy Mahallesindeki Kazım Karabekir Ortaokulu’nda da operasyon yapan şüphelinin, iş yerlerindeki ve sokaklardaki kamera görüntülerinden de yararlanılarak kimliği tespit edilmiş olup, yakalanmasının an meselesi olduğu bildirildi.
Olayın duyulmasının ardından 4 koldan teyakkuza geçen Tirebolu Emniyeti’ne bağlı Suç Araştırma ve Büro Amirliği Ekipleri, 2 ayrı gece ilçede iş yerlerinde hırsızlık yapan zanlının peşine düştü. Emniyet yetkilileri, şüpheli şahsın kimliğinin tespit edildiğini ve yakalanmasının an meselesi olduğunu ifade ederek, şehirdeki hırsızlık olayları için iş yeri sahipleriyle evlerde oturan vatandaşların bina kapılarını açık bırakmamalarını istediler.
Öte yandan, Salı gecesi ilçede çok sayıda iş yeriyle sahildeki büfelerde ve tenha yerlerdeki arabalarda hırsızlık olayı cereyan ettiği tespit edilirken; bu olayları gerçekleştiren şahsın bir kişi olduğu bildirildi. 
Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri