KAYMAKAM VE BAŞKAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

KAYMAKAM VE BAŞKAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ BİRLİKTE SORUNLARINI DİNLEDİLER

KAYMAKAM VE BAŞKAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Espiye
G.Tarihi: 09.03.2017 01:05
2028 Okunma
0
Espiye Kaymakamı Sultan Doğru ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere İbrahişeyh Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.
İlçe Kaymakamı Sultan Doğru ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İbrahimşeyh Köyünde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.Daire amirleri ile birlikte İbrahimşeyh köyünde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediler çözülmesi gereken sorunların giderileceğini belirttiler.
Belediye Başkanı Mustafa Karadere, amaçlarının Köy halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, köyde yardıma muhtaç ailelere gerekli yardımlarda bulunacaklarını ve güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirerek, vatandaşların sorun ve talepleri dinlediler.
 
Kaymakam Doğru, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Vatandaşlar ise, İlçe Kaymakamı Sultan Doğru ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri