ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ BAYRAK,GÖREVİNE BAŞLADI

ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ BAYRAK,GÖREVİNE BAŞLADI

ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ BAYRAK,GÖREVİNE BAŞLADI
Espiye
G.Tarihi: 20.02.2020 09:19
2920 Okunma
0
ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ BAYRAK,GÖREVİNE BAŞLADI
Espiye Orman İşletme Müdürlüğüne müdür ve müdür yardımcısı atandı.İşletme Müdürü Muharrem Yorulmaz’ın Samsun Orman Bölge Müdürlüğü emrine tayin olmasıyla boşalan göreve Osman Bayrak,Müdür yardımcılığına ise Gökhan İşcan getirildi.
Aslen Trabzon’lu olan İşletme Müdürü, Osman Bayrak 14 yıldır Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görev yaptığını belirtti.
Bayrak, Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü görevinden Espiye Orman İşletme Müdürlüğü görevine atandığını ifade ederek, Giresun’un sahil ilçesi olan Espiye’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.
Müdür yardımcısı İşcan atandı
Bulancak Orman İşletme müdürlüğünde görevli olan ve aslen Keşap’lı olan Gökhan İşcan Espiye Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Espiye Orman İşletme Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Osman Bayrak ve müdür yardımcısı alarak atanan Gökhan İşcan ilçedeki görevlerine başladılar.
Yöremiz Gazetesi olarak, Espiye Orman İşletme Müdürü Osman Bayrak’a, Müdür Yardımcısı Gökhan İşcan’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.FİKRET BIYIK)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri