Rekortmen Muhtar Ebediyete Uğurlandı

Rekortmen Muhtar Ebediyete Uğurlandı

Rekortmen Muhtar Ebediyete Uğurlandı
Espiye
G.Tarihi: 09.03.2019 20:34
4130 Okunma
0


Rekortmen Muhtar Ebediyete Uğurlandı

GİRESUN-Tirebolu’nun Yeniköy Mahallesi’nin Rekortmen Muhtarı Yaşar Kesimoğlu, ilçede düzenlenen hazin bir törenle toprağa verildi…

Tirebolu’da yarım asrı aşkın süreyle muhtarlık yapan ve bu özellliğiyle Türkiye çapında bir rekora imza atan 2 kız çocuğu babası Yaşar Kesimoğlu’nu, 4 Mart Pazartesi günü son yolculuğuna uğurladık.

İlçede uzun süre fotografçı olarak esnaflık yapan ve bu arada mesleğiyle birlikte mahallesinde değişmez muhtar olarak görevde bulunan 93 yaşındaki Rekortmen Muhtar Kesimoğlu için 4 Mart Pazartesi günü hazin bir Cenaze Töreni düzenlendi. Tirebolu’da Yeniköy Mahallesinde ikamet eden Kesimoğlu Ailesinin renkli simalarından muhtar Yaşar Kesimoğlu’nun cenazesine CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ile CHP Giresun İl Başkanı Bilge, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, CHP Belediye Başkan adayı Burhan Takır, MHP Belediye Başkan adayı Fikri Şen’in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Rekortmen muhtar Kesimoğlu’nu son yolculuğuna uğurlamak için Yeniköy Mahallesindeki evlerinin önünde biriken kalabalık, merhumun eşi Ayfer Kesimoğlu teyzemiz ile kızları Hayrünisa Dervişoğlu, Gaye Ekinci ve yakınlarına taziyede bulundular. Saat 11.30’da evlerinin önünde alınan helalikten sonra naaşı Yeniköy Mahallesi Camiine götürülen Tirebolu’nun sevilen muhtarı Kesimoğlu, burada Öğle Namazını müteakip kılınan Cenaze Namazından sonra Yeniköy Aile Kabristanlığında defnedildi. Allah rahmet eylesin.
kaynak:https://www.tireboluekspress.com/rekortmen-muhtari-ebediyete-ugurladik/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri