VALİ CEZA EVİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Espiye ilçesinde yapımına başlanan Bölge Cezaevi inşaatında Vali Karahan incelemelerde bulundu. Espiye Merkez Karadere Mahallesinde, 120 dönüm arazi üzerine kurulan 83 bin metrekarelik inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Karahan, yetkililerden çal

VALİ CEZA EVİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Espiye
G.Tarihi: 15.05.2016 11:55
1813 Okunma
0
Espiye ilçesinde yapımına başlanan Bölge Cezaevi inşaatında Vali Karahan incelemelerde bulundu.
Espiye Merkez Karadere Mahallesinde, 120 dönüm arazi üzerine kurulan 83 bin metrekarelik inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
550 günde tamamlanacak olan cezaevi inşaatında 70 kişinin çalıştığını belirten yetkililer, projeye göre artırılabilir kapasiteli Açık-Kapalı L Tipi Cezaevinin yanı sıra aynı alana 100 dairelik jandarma lojmanı, iş atölyeleri ve ısıtma merkezinin de yapılacağını kaydettiler.
Cezaevi projesini de inceleyen Vali Karahan, inşaatın belirtilen sürede bitirilmesi talimatını verdi.
Vali Karahan, cezaevi inşaatı incelemesinin ardından Espiye Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile bir süre sohbet etti.
Vali Karahan’ın Espiye ziyaretinde; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Espiye Kaymakamı Mesut Çoban, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ve diğer yetkililer de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri