1 AYLIK İCRA SÜRESİ 90 GÜNE ÇIKARILDI

Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 yılı olağan Genel Kurulu Kooperatif Salonunda yapıldı. Kooperatife borcunu ödeyemeyenler için daha önce 1 ay süre tanınırken, bu süre genel kurulda 90 güne çıkarıldı.

1 AYLIK İCRA SÜRESİ 90 GÜNE ÇIKARILDI
eynesil
G.Tarihi: 18.03.2017 11:14
2511 Okunma
0
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 yılı olağan Genel Kurulu Kooperatif Salonunda yapıldı. Kooperatife borcunu ödeyemeyenler için daha önce 1 ay süre tanınırken, bu süre genel kurulda 90 güne çıkarıldı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı temsilcileri Ülkü Dizdaroğlu ve Ali Yıldırım gözetiminde yapılan genel kurulun başkanlığını Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya yaptı. 
Görele Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Emanet’in açılış konuşmasından sonra gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporları ve diğer raporların okunup ibra edilmesinden sonra, iki yıl süreliğine bölge birliği temsilciliğine Hasan Kırlak ve Durmuş Cebeci seçildi. Borçlarını bir ayda ödeyemeyen esnaflar için daha önce 1 ay olan icra takip süresi, oy birliği ile 90 güne çıkarıldı. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, katılanlara ülke ve bölge ekonomisi ile ilgili bilgiler verdi.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanvekili Murat Gümrükçü ise Eynesil esnafını yakından izlediğini ve Eynesil esnafının kendisinde özel bir yeri olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında KOSGEP kredileri ve esnafın genel durumunu da değerlendirdi.
Kongreye Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, CHP Eynesil İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Görele Halk Bankası Müdürü Şahin Anapa’nın yanı sıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Fatsa Başkanı Ayhan Baş, Kumru Başkanı Namık Evin, Yeşil Trabzon Başkanı Hasan Kurt, Şalpazarı Başkanı Murat Yılmaz, Dereli Başkanı Hasan Akar, Görele Başkanı Nurettin Emanet, Beşikdüzü Başkanı İlyas Al, ve Görele Marangozlar Odası Başkanı Şükrü Tüysüz katıldılar.
Eynesil Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kırlak, kongreye katılan esnaflar ve diğer yetkililere teşekkür etti.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri