Ahmet Latif Karadeniz’den Önemli açıklamalar...

Ahmet Latif Karadeniz’den Önemli açıklamalar...

Ahmet Latif Karadeniz’den Önemli açıklamalar...
eynesil
G.Tarihi: 30.03.2019 22:18
1858 Okunma
0


Ahmet Latif  Karadeniz’den Önemli açıklamalar...
 

Her bir oy ilçemizin geleceği açısından çok değerli diyen Ahmet Latif Karadeniz “gün birlik olma günü ve tüm mesele yaşadığımız şehir Eynesil” dedi 
 
CHP Eynesil Belediye Başkanı Adayı Ahmet Latif Karadeniz “ Biz sadece bir partiyi değil tüm partileri temsil ediyoruz” diyerek AK Parti seçmenine de ışık yaktı.
     
Cumhuriyet Halk Partisi Eynesil Belediye Başkanı Adayı Ahmet Latifi Karadeniz seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
       
Karadeniz yaptığı açıklamada” bizim için partilerin adı önemli değildir. Biz ilçeyi yönetmek için tüm partililerden destek istiyoruz. Biz 1 Nisan sabahı seçimi kazandığımız takdirde İlçedeki tüm partilerimizle birlikte hareket ederek, ilçemize yatırımları kazandıracağız. Bizim için 1 Nisan sabahı Cumhuriyet Halk Partisi de, AK Partide, İYİ Partide, Milliyetçi Hareket Partisinde, Refah Partisi de seçim sonrası huzurlu bir sabaha uyansın istiyoruz. Tüm Eynesil halkının Eynesil Belediyesinde söz sahibi olmasını istiyoruz. Her pati seçmeninden oy bekliyoruz” diyerek Eynesil’i el birliğiyle geleceğe taşıyacak olduklarını kaydetti.
 
“BİZ İLÇEDE HUZUR İSTİYORUZ”
 
Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz açıklamasında “31 Mart 2019 Seçimi için biz değişimden yana olarak bu işe başladık. Eynesil’in bir taze kana, taze mantığa ve taze bir işleyişe ihtiyacı var. 1 Nisan sabahı inşallah Eynesil, umduğu ve beklediği sonuçla çıkacak. Bizim hedeflerimiz yaşanılabilir, insanların bir birine barışla, huzurla baktıkları bir Eynesil olmasıdır. Plan ve projelerimizi de bu doğrultuda hazırladık. İlerleyen günlerde tüm projelerimizi ilçe halkına anlatacağız. Biz sadece bir partinin değil tüm ilçe halkının Belediye Başkanı olmak için bu yola çıktık. Bizim için 1 Nisan sabahı Cumhuriyet Halk Partisi de, AK Partide, İYİ Partide, Milliyetçi Hareket Partisinde, Refah Partisi de seçmenleri olarak huzurlu bir sabaha uyanmasını istiyoruz. Tüm Eynesil İlçe halkının Eynesil Belediyesinde söz sahibi olmasını istiyoruz. Eynesil’i yaşanılabilir, gelişmeye açık, gelişen bir Eynesil olarak yaşatmayı amaçlıyoruz. Eynesil halkımız son 15 yıla baktığında geriye doğru giden bir ilçe görmekte. Yanı tarafımızdaki ilçelere baktığımızda ve o ilçelerdeki gelişmeleri gördüğümüzde Eynesilli bir vatandaş olarak ister istemez üzülüyoruz. Burada halkımıza büyük iş düşmektedir. Biz ilçe halkından partizan tutum sergilememelerini istiyoruz. Eynesil ilçemizi geleceğe taşıyabilecek yeni bir yerel yönetimi seçmelerini istiyoruz. Şu an görevde olan ve tekrar aday gösterilen başkan, 15 seneden beri ilçeyi yönetmekte, yaptığı ve yapabileceklerini ilçe halkının gördüğünü umuyorum. Bir bayrak yarışı misali Eynesil Belediyesini kazanıp, Eynesil’imizin gelişimine el birliğiyle katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Eynesil’i rant çetelerinin eline bırakmak değil, Eynesil’i Eynesillilerin eline bırakarak yönetmek istiyoruz. Bu seçim genel bir seçim değil, bir yerel seçimdir. Yerel seçimler kişiye odaklı seçimlerdir. Bu kişiyi seçecek olanda yine halkımızdır. Biz bundan önceki seçilen tüm yerel idarecilerimize saygı duyduk. Halkımız nazarında bir değişime ihtiyaç vardır. İnşallah ilçemiz ve halkımız adına hayırlı olur “ diyerek tüm ilçe halkından destek istedi.
Haber kaynak:http://www.eynesilajans.com/haberdetay/Ahmet-Karadeniz-den-Onemli-aciklamalar-geldi_-/4953
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri