AK PARTİ'DEN MHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK PARTİ'DEN MHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK PARTİ'DEN MHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
eynesil
G.Tarihi: 11.07.2018 23:22
1966 Okunma
0


AK PARTİ'DEN MHP'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Eynesil İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eynesil İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.
AK Parti Eynesil İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Eynesil MHP’ye parti binasında gerçekleştirdikleri ziyarette MHP İlçe Yönetim Kurulu hazır bulundu.
24 Haziran’da yapılan seçimlerde Eynesil İlçe Yönetiminin MHP merkezinde olduğu gibi sözlerini tutarak Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini belirten Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz,” Başta MHP Eynesil İlçe Başkanımız Abdurrahman Gül olmak üzere yönetimdeki arkadaşlarımıza ve partilerinin aldığı karar doğrultusunda oy kullanan seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Ülke menfaatler her şeyin üstünde gelir. Bunun bilincinde olan MHP ile ülkemiz ve ilçemiz için ne gerekiyorsa birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.
MHP İlçe Yönetimi adına konuşan Başkan Abdurrahman Gül,” İki partinin aldığı Cumhur İttifakı kararına ilçemiz harfiyen uymuştur. Seçim sonuçlarında görüldüğü gibi MHP’li seçmenlerimizin milletvekili için kullandıkları oylar aynı oranda Cumhurbaşkanına gitmiştir. 
Ülke menfaati söz konusu olunca birlikteliğimiz daha da güçlü olarak devam edecektir” dedi. Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri