ALLAH BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN
eynesil
G.Tarihi: 20.07.2018 02:54
2038 Okunma
0
ALLAH BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN
Eynesil İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ramazan Öztürk ÖNDER Merkez ve EYİMDER olarak şehitler için Yasin-i Şerifler okunup dualar edildiğini belirtti.
Tüm ülke çapında ve bazı dış ülkelerde de 15 Temmuz Demokrasi Zafer ve Şehitleri Anma Günü çeşitli etkinlikler ile yad edilirken, EYİMDER Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’de üzerine düşenleri gerçekleştirdi. 
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk,”15 Temmuz şehitlerimiz, ,Eynesil’deki tüm şehirlerimiz ve tüm geçmişlerimiz için hep beraber yapmış olduğumuz Kuran-ı Kerim programını gerçekleşmiş olup dualar yaptık. ÖNDER’in Türkiye genelindeki 251 bin Yasin-i Şerif programına EYİMDER olarak 100 Yasin-i Şerif hediye edildi. Ayrıca bizde EYİMDER olarak 15 Temmuz Şehitlerimiz için 251 Yasin-i Şerif, Eynesil’deki şehitlerimiz için 25 tebareke ( Mülk suresi) ve tüm geçmişlerimiz için bir hatim yaptık. Bazı arkadaşlar gruptan bazı arkadaşlar okudukları kuranı bize özelden bildirdiler. Arkadaşlar hep birlikte güzel bir iş başardık. Beraber olunca hedefe varmak daha kolay oldu.
Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Allah sizlerden razı olsun. Bu vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimize bir nebze olsun görevimiz yapmış olduk. 
Eynesil İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (EYİMDER) olarak gelecek yıllarda yapılacak duaların yanı sıra daha kapsamlı programlar için şimdiden çalışmalarımızı başlattık.
Bizlere yardımcı olan ve olacak olan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri