“ALTINLARINIZ DEĞERİNİ KORURKEN, EK GELİR ELDE EDECEKSİNİZ”

“ALTINLARINIZ DEĞERİNİ KORURKEN, EK GELİR ELDE EDECEKSİNİZ”

“ALTINLARINIZ DEĞERİNİ KORURKEN, EK GELİR ELDE EDECEKSİNİZ”
eynesil
G.Tarihi: 02.11.2017 22:12
1585 Okunma
0
“ALTINLARINIZ DEĞERİNİ KORURKEN, EK GELİR ELDE EDECEKSİNİZ”
Hazine Müsteşarlığı tarafından, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla başlatılan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası işlemleri Ziraat Bankası şubelerinden yapılmaya başlandı.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eynesil Ziraat Bankası Şube Müdürü Hayati Küçük, evde duran altınlarını bankaya getirenlerin altınlarının hazine garantisi altında bankada muhafaza edilerek, ayrıca yüzde 2.40 oranında gelir elde edebileceklerini belirtti.
Küçük yaptığı açıklamada, “ Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası alacak müşterilerin, yastık altında duran altınlarını kayıp - çalınma riski olmadan, devlet güvencesinde yatırıma dönüştürme imkânı olacaktır ve böylece ülke ekonomisine de önemli miktarda kaynak oluşturulacaktır. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası alacak müşterilerin, vade süresince 6 ayda 1 net yüzde 1.20, yıllık ise yüzde 2.40 gelir elde edileceklerdir. 
VERGİ YOK, DEVLET GÜVENCESİ VAR
Altınların bankaya getirilmesi durumunda elde edilecek olan gelirlerden vergi alınmayacağını da belirten Eynesil Ziraat Bankası Şube Müdürü Hayati Küçük,”Altınlarınız çalınmaya, hırsızlığa ya da olası doğal afetlerden korunmuş olacak bunun yanı sıra ek kazanç elde edilecektir. Bankaya teslim edilen altınlar Devlet garantisinde olacaktır. Altınlarını bu şekilde muhafaza ederek ek kazanç elde etmek isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubesine uğrayarak 
Gerekli bilgileri ve belgeleri temin edebilirler” dedi.
Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri