ARALIK KÖYÜ DERNEĞİ 10.YILINI KUTLADI

ARALIK KÖYÜ DERNEĞİ 10.YILINI KUTLADI

ARALIK KÖYÜ DERNEĞİ 10.YILINI KUTLADI
eynesil
G.Tarihi: 17.03.2019 22:40
1412 Okunma
0
Gaziosmanpaşa'da kurulu bulunan Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği, kuruluşunun 10. yılını muhteşem bir gece ile kutladı.

Aralık Köyü, Giresun camiasını gecede buluşturdu. 

Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği, kuruluşunun 10. yılını Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlediği muhteşem bir gece ile kutladı.  Geceye bölgede yaşayan Giresunlulardan yoğun katılım oldu. 

Dernek Başkanı Murat Baş, kutlama gecesine katılan misafirlere hoş geldiniz konuşması yaptı. Daha sonra ise derneğe katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Gece sanatçılar eşliğinde, kemençe ve horonlarla devam etti. 

Geceye Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Halil Hayta, MHP Gaziosmanpaşa Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ordu, CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yıldırım, Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukçuoğlu, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, Eynesil Federasyon Başkanı Ayhan Arslan, Giresun Medya Platformu Kurucu Başkanı Ali Şükrü Kara, Dernek Başkanları ve çok sayıda davetli katıldılar.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri