AZ ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

AZ ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

AZ ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI
eynesil
G.Tarihi: 24.01.2019 10:49
1814 Okunma
0


AZ ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI 

Eynesil Halk Eğitim merkezi tarafından açılan saz kursunda yetişen kursiyerler in verdiği halka müziği konseri izleyicilerden tam not aldı.
Eynesil Mustafa Yüksel İlkokulunda sınıf öğretmeni olan Sinan Gündoğdu tarafından verilen kursun devam edeceği de belirtildi.
Eynesil ÇPL salonunda düzenlene konser öncesi konuşan kurs öğretmeni Sinan Gündoğdu, “Yaklaşık Eynesil Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, ‘Kısa sap bağlama kurs’ açtık. 
Kursa yoğun bir katılım oldu. Mustafa Yüksel İlk Öğretim Okulunda devam eden bağlama kursuna ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri gelmektedir. Ayıca ev hanımları, öğretmenler, memurlar, esnaflardan da gelenler var. Eynesil de bu yaptığımız etkinlik bir ilk oldu. 1 yıl gibi kısa zamanda 30 öğrencim bağlama çalmayı öğrendiler. Konser verecek duruma geldiler. Kursa katılan öğrencilerimize, arkadaşlarımıza ve biiz izlemeye gelen sizlere çok teşekkür ediyorum. “ dedi.
Sivaslı olan Gündoğdu, “20 yıldır bağlama çalmaktayım. Çalışmalarımızı yoğunlaştırıp ileriki dönemlerde de daha geliştirmeyi düşünüyoruz. Mayıs ayında halkın geniş katılımıyla büyük halk konseri vermeyi düşünmekteyiz” 
Solist olarak Ebru Kırbıyık ve Suna Bakır’ın türkülerinin yanı sıra koro halinde de söylenen eserler katılanlar tarafında beğeni ile dinlendi. Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri