Başkan Öztürk "Biz sizlerle olmaktan mutluyuz"

Başkan Öztürk "Biz sizlerle olmaktan mutluyuz"

Başkan Öztürk "Biz sizlerle olmaktan mutluyuz"
eynesil
G.Tarihi: 24.01.2019 12:20
1773 Okunma
0


Başkan Öztürk "Biz sizlerle olmaktan mutluyuz"

 
Yaptığı Dernek çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren, ÖNDER Eynesil İmam Hatipliler Derneği ( EYİMDER) ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya geldi.
   
10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla EYİMDER Dernek Merkezinde bir yemekte bir araya gelen gazeteciler, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan dernek yönetimine teşekkür ettiler.
    
Eynesil’de faaliyet gösteren Gazeteciler olarak bir konuşmada bulunan Gazeteci Yazar, İHA Eynesil Temsilcisi, Sis Dağı Haber Gazetesi Genel Yayın yönetmeni ve Eynesil Ajans Editörü Fikret Bodur” Eynesil’de gazeteci olmak, gazetecilik yapmak çok zor. Toplumda herkes sizden bir şeyler beklerken sizin destek istediğiniz yerde size kimse destek vermiyor. Toplumu doğrularla aydınlatma görevi üstlenen bizlere, ilçesinin seven herkesin destek olması gerekir. Biz sustuğumuzda herkesin susacağının unutmamak adına EYİMDER’e bize verdikleri destenden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
    
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk’ de “ yaklaşık 7 yıldır biz sizinle olmaktan mutluyuz. Gazetecisiniz ve geceniz, gündüzünü, saatiniz ve dakikanız yok. Herkes sıcak yuvasında rahat bir şekil de otururken sizler gecenin bir saatinde haber yapacağız diye çalışıp insanları bilgilendirmeye çalışıyorsunuz. Yağmurunuz yok, çamurunuz, güneşiniz yok haber takip edip insanlara duyurmaya çalışıyorsunuz. Biz, şahsım ve derneğimiz olarak sizlerle olmaktan mutluyuz. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar her alanda haberlerimizi yaparak üyelerimize ve topluma duyurdunuz. Bazen fikir verdiniz. Gönül bağı var ve her zaman beraberiz. Biz sizi sadece haber anında değil, bir çay içerken dahi gözlerimiz sizi arıyor” diyerek 10 Ocak çalışan gazetecilerin gazetecikler gününü kutladı.
     
Toplantıya ÖNDER Eynesil İmam Hatipliler Derneği ( EYİMDER)Başkanı Ramazan Öztürk, Eynesil Milli Eğitim Şube Müdürü Semih Aydoğan, Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okul Müdür Yardımcısı ve EYİMDER yönetim kurulu üyesi Engin Kaban, EYİMDER Eğitim Komisyonu Başkanı Süleyman Köse, Eynesil Eğitim Birsen Başkanı Tahsin KARAHAN, Gazeteci Fikret Bodur, Sis Dağı Gazetesi yazarı Mehmet Çakır, Eynesil HABER Editörü Hasan Kemal, Gazeteci Yazar Şükrü Çoban ve Karadeniz Postası Genel yayın Yönetmeni Ahmet Ceylan katıldılar.


Fİkret BODUR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri