BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NDAN POLİS HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NDAN POLİS HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NDAN POLİS HAFTASI MESAJI
eynesil
G.Tarihi: 18.04.2018 23:17
1076 Okunma
0

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun Polis Günü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.
Şenlikoğlu mesajında şunlara yer verdi;“Tarihi Osmanlı Devletine kadar uzananve 10Nisan1845 tarihinde kurulan Emniyet Teşkilatımız, 173 yıldır yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması,
halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için büyük bir özveri ile canla, başla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir.
Ülkemizde olduğu gibi ilimizde görev yapan güvenlik güçlerimiz yaptığı başarılı çalışmalarla toplumumuzun asayişini sağlama ve suçlularla mücadele edip, onları adalete teslim ederek, şehrimize huzur ve güven ortamını tesis etmişlerdir.Önleyici kolluk çalışmalarının yanında örnek Sosyal Sorumluluk projelerine de ağırlık veren Polis Teşkilatımız, hem iyi günde, hem de kötü günde halkımızın yanında olmuş, halktan aldığı güç ve destekle de görevini başarıyla yapmaya devam etmektedirler.Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 173. yıldönümünükutluyorum. Vatanı, milleti ve bayrağı uğrunda “Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için” bilinciyle canlarını feda ederek şehadete yürüyen Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet dileyerek, onların yakınlarına,kahraman gazilerimize, emeklilerimize ve görevine devam eden polislerimize de sağlık,esenlik, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri