BAŞKOMİSER TOPRAĞA VERİLDİ

BAŞKOMİSER TOPRAĞA VERİLDİ

BAŞKOMİSER TOPRAĞA VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 15.02.2018 11:51
3695 Okunma
0

ANAP’tan Milletvekili ve Belediye Başkanı adayı olan emekli başkomiser, ANAP Eynesil kurucu üyesiydi. 
BAŞKOMİSER TOPRAĞA VERİLDİ
Rahatsızlandıktan sonra bir süredir İstanbul’daki yakınlarının yanına kalan ve burada tedavi olurken vefat eden Emekli Başkomiser Ahmet Çalık (86) Eynesil’in Köseli Mahallesinde toprağa verildi.
Uzun yıllar yurdun çeşitli illerinde görev yaptıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çalışırken emekli olan Başkomiser Ahmet Çalık, emekli olduktan sonra memleketi Eynesil’de Anavatan Partisi (ANAP)’ın ilçe teşkilatı kurucu üyeliğinde bulundu. Çalık, 1983 Genel Seçimlerinde aynı partiden 5. sırada Giresun Milletvekili adayı olmuştu. 5 Milletvekili kontenjanı bulunan Giresun İlinde ANAP’ın dört milletvekili çıkarmasıyla milletvekili seçilemeyen Çalık, 1984 mahalli seçimlerde ise Eynesil Belediye başkan adayı oldu. Eynesil Emekli Başkomiser Ahmet Çalık’ın cenazesi Eynesil Merkez Yeni Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra, Giresun Emniyet Müdürlüğü tören timi ekiplerince Türk Bayrağına sarılı tabutu polisler tarafından taşınarak cenaze arabasına koyuldu. Buradan Köseli Mahallesine getirilen Çalık’ın cenazesi aile kabristanlığında toprağa verildi.
Başkomiser Ahmet Çalık’ın cenazesine ailesinin yanı sıra Eynesil Kaymakam vekili, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, 21.Dönem Miilletvekili Halil Çalık, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ahmet CEYLAN


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri