BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KARADENİZ'DEN İLK AÇIKLAMALAR

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KARADENİZ'DEN İLK AÇIKLAMALAR

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KARADENİZ'DEN İLK AÇIKLAMALAR
eynesil
G.Tarihi: 27.10.2018 00:33
3834 Okunma
0


BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KARADENİZ'DEN İLK AÇIKLAMALAR

Eynesil Belediye Başkanlığı için ilk aday adayı Ahmet Latif Karadeniz oldu. Karadeniz, aldığı bu kararının herkes için hayırlı olmasını diledi.
 
Eynesil belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Latif Karadeniz yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yaklaşık 8 yıldan beri Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürütüm. Doğduğum günden beri neredeyse Eynesil ilçesinde yaşayan birsiyim. 10 yıl belediye meclis üyeliği, 8 yıla yakında ilçe başkanlığı görevini üstlendim ve hala aktif olarak da Eynesil İlçesinde esnaflık yapmaktayım. Eynesil İlçesinin sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğumu açık ve net olarak iddia ediyorum. Geçmişten elde ettiğim siyasi birikimlerim ve donanımlarımdan dolayı bu görevi üstlenme görevi duydum. Neden aday adayı, neden aday oldun veya neden belediye başkanlığını tercih ediyorsun diye şahsıma bir soru sorulacak olursa, Eynesil İlçemizin tüm sorunlarını biliyorum ve nasıl çözüleceğini de biliyorum derim. Çünkü bir Eynesilli olarak bu görevi kendime addettim ev onun içinde aday adayıyım. Ben Eynesil’i her şeyden önemlisi geleceğe taşımak için aday adayı oldum. İlçe esnaflarının sorunları için aday adayı oldum, durağı olmayan, yol kenarında brandaların altında bekleyen öğrencilerin haklarını savunmak için aday adayı oldum. İnsanları kutuplaştırmamak için aday adayı oldum. Hizmette ayrım yapmadan, siyasi görüş gözetmeden hizmet yapabilmek için aday adayı oldum. Görele’ye, Tirebolu’ya giremeyen minibüs şoförlerimiz için aday adayı oldum. Yolu ve alt yapısı olmayan mahallelerimiz için aday oldum” diyerek aday adayı olmasındaki sebepleri aktardı.

PLAN VE PROJEMİZLE HALKIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ
     
Partisine Ekim ayının 19’una kadar aday adaylığının devam ettiğini ifade ederek açıklamalarına devam eden Ahmet Latif Karadeniz “ Dosyamı İlçe başkanına ve yönetim kuruluna ayın 19’dan önce sunacağım. Diğer aday adayı arkadaşlarımız olursa partim ve yönetimim kimi tercih ederse o kişi bizim adayımızdır. Ben aday olamasam bile adayımızla çalışacağım. Biz Eynesil İlçesinin kalkınmasını istiyoruz. Civar ilçelere bakım onlara gıpta ile bakmaktan ziyade gıpta ile bakılan bir ilçe olmayı hedefliyoruz. Aday olursam eğer plan ve projelerimizle halkımızın huzuruna çıkacağız. Biz Eynesil ilçemizi tek başımıza yönetmeye değil halkımızla beraber yönetmeyi amaçlıyoruz” diyerek herkese eşit mesafede olacaklarını ve adaylık sürecinden sonra tüm projelerin ilçe halkına anlatılacağını ifade etti.

Kaynak:http://www.eynesilajans.com/haberdetay/Eynesil-Belediye-Baskan-aday-adayi-Karadenizden-ilk-aciklamalar/4851 Fikret Bodur
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri