BELEDİYE KUŞ YEMLİKLERİ YERLEŞTİRİLDİ

BELEDİYE KUŞ YEMLİKLERİ YERLEŞTİRİLDİ

BELEDİYE KUŞ YEMLİKLERİ YERLEŞTİRİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 08.05.2018 07:44
1418 Okunma
0
 KUŞ YEMLİKLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Görele Belediyesi tarafından örnek bir kampanya başlatılarak, ağaç çevresine güvercin yemlikleri yerleştirildi.

Belediye tarafından İnsanlarımızda farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğine engel olmak amacıyla Cumhuriyet Meydanında bulunan ağaç çevresine güvercin yemlikleri yerleştirildi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, güvercinlerin bol olduğu Cumhuriyet Meydanındaki ağaç çevrelerine özel yemlikler yerleştirerek, bu şehrin dostlarını sahiplendiklerini söyledi.

Belediye olarak küçük ve büyük dostlarımıza her mevsim yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, "Bu şehrin güzellikleri arasında yer alan kuş ve güvercinler yaz aylarında şehrimize canlılık katmaktadırlar. Bu şehrin havasını, suyunu paylaşıyoruz. Park ve yeşil alanlarda yem bulmakta zorlanan kuşlara belediye olarak destek veriyoruz. Çevre ve doğa dostu belediye olarak yemlik yapmakla kalmadık. Şehrimizin muhtelif alanlarında bulunan ağaçlara kuş evi monte ettik. Büyük, küçük dostlarımız için yapmakta olduğumuz ‘Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi’ projemizde tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri