BIRAKIN ARTIK DEDİKODULARI

BIRAKIN ARTIK DEDİKODULARI

BIRAKIN ARTIK DEDİKODULARI
eynesil
G.Tarihi: 07.02.2019 10:43
2581 Okunma
0


Bırakın artık dedikoduları
 
 Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başka Adayı Ahmet Latif Karadeniz son günlerde hakkında yapılan dedikodulara açıklık getirdi.
    
Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz “ başarıya ulaşacağımız bu yolda, bizi yıldırmak için yapılan tüm dedikodulara kulak bükerek yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz ilçemizin ferahı ve birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak” diye konuştu.
     
Başkan seçildiğinde Eynesil Belediyesinde çalışan işçilerin ve İş Kur’a bağlı işçilerin iş akitlerini feshedecek diye yapılan dedikodular tamamen asılsızdır diyerek açıklamalarda bulunan Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz “ böyle bir saçmalığı ortaya atanlar ya bürokrasiden anlamıyor ya da iş ehli değiller. İş Kur işçileri belediyenin işçisi değil devletin belediyelere verdiği geçici işçilerdir. Hepsinin bir sözleşme süresi var ve sözleşmeleri bitince zaten iş akitleri bitecek. Bu işçilere bizim hiçbir şekilde müdahale etme yetkimiz olmadığı gibi belediyede çalışan ve kadroya giren işçilere de hiçbir şekilde dokunulmayacak. Bunlar sorumluluk taşıyan ve veballi işler. Biz adalet dağıtmaya, insanlar üzerinde oluşan kara bulutları dağıtmaya geliyoruz. Bu dedikoduları kim uyduruyorsa bize zarar vermek için uyduruyor. Bunları uyduranlar öncelikle İş Kura bağlı personelin nasıl olurda mitinglere götürüldüğünü sorgulasınlar. Biz işimizle uğraşacağız, kişlerle uğraşarak vakit kaybetmeyeceğiz. Kaybedilmiş onca yıllar var. Biz bu yılları üreteceğimiz projelerle kapatacağız” diyerek tüm dedikoduların seçimlere etki yapılmak için yapıldığını ve ilçe halkının bu gibi dedikodulara riayet etmemelerini istedi.
Kaynak:http://www.eynesilajans.com/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri