BİSİKLET KULLANIMI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN YOLLARDALAR

BİSİKLET KULLANIMI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN

BİSİKLET KULLANIMI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN YOLLARDALAR
eynesil
G.Tarihi: 01.07.2018 10:49
1924 Okunma
1


BİSİKLET KULLANIMI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN YOLLARDALAR

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve özellikle bayanları  bisiklet kullanımına teşvik etmek amacıyla Muğla da 19 Mayıs ta başlayan 81 İlin dolaşılarak tanıtım yapılacak olan Mor Pedal Bisiklet turu 18 Haziran pazartesi günü saat 15.30 da ilçemiz Sahil yolundan geçti.
Eynesil Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü tarafından emniyet ve sağlık tedbirlerinin alınması neticesinde ilçemiz Sınırlarından geçen gurup ilçemizdeki ilgi ve kendilerine destek veren kurumlara teşekkür ettiler.
Karadeniz turunu Artvin de tamamlayacak olan ekip oradan Doğu Anadolu bölgesi üzerindeki İllerden geçerek İç Anadolu ve Akdeniz üzerinden tekrar Muğla'da etabı tamamlayacaklar.
Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakan KESKİN5 yıl önce
hasan efendinin keyfine gelirde yayınlarsa sizde okursunuz, eynesil ilçe merkezinde araç kullanma yaşı 7'ye kadar düştü, polis bisikletçilerin ardından koruma olarak gideceğine iki üç çocuğa ve aracı veren velilerine ceza yazsa en azından caydırıcılık olur, bakalım ehliyetsiz ve kural tanımaz hızlı sürücüler en son kimin canını yakacaklar, ayrıca hasan efendiye kayısı tezgahında bol kazançlar diliyorum, saygılar

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri