BULANCAK EBEDİ HAYAT KURULDU

BULANCAK HABER,BULANCAK HABERLERİ

BULANCAK EBEDİ HAYAT KURULDU
eynesil
G.Tarihi: 16.07.2017 13:02
1672 Okunma
0
GİRESUN-Bulancak’ın kültür ve edebiyat hayatına katkıda bulunmak üzere ilçede yeni bir dernek kuruldu.
Adı “Bulancak Edebî Hayat Kültür ve Edebiyat Derneği” olan bu fikir ve sanat derneğinin yönetim kurulunu ilçemiz okullarında görev yapan edebiyat öğretmenlerinden Olgun ALBAYRAK (Başkan), İsmail GÜÇTAŞ (Başkan Yardımcısı), Mustafa DUMAN (Sayman), Erkan ÖZDEMİR (Sekreter), Turgut HACINOĞMANOĞLU (Üye), Hüseyin KOÇ (Üye), Celalettin ÖZATA (Üye), Yılmaz KARABAŞ (Üye) ve Ertuğrul ÇOBAN oluşturuyor.
Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Dernek Başkanı Olgun ALBAYRAK :
“ Bulancak, yeşili ve mavisiyle cennet misali bir şehir. Havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz bu güzel şehrin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla birkaç yıldır yaptığımız edebiyat sohbetlerini daha geniş kitlelere hitap edebilecek çeşitli faaliyetlere dönüştürebilmek için bir dernek çatısı altında toplanalım istedik. Amacımız şehrimiz başta olmak üzere tüm Karadeniz’in ve ülkemizin fikir ve edebiyat hayatına yeteneklerimiz ölçüsünde katkıda bulunabilmek, ilçemizde ve çevremizde  bir edebiyat atmosferi oluşturabilmektir. Millî ve manevi değerlerimizi temel alarak gerçekleştirmeyi düşündüğümüz fikrî ve edebî faaliyetlerin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”  dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri