CHP EYNESİL’DE, KARADENİZ İLE DEVAM

EYNESİL CHP,CHP EYNESİL’DE, KARADENİZ İLE DEVAM

CHP EYNESİL’DE, KARADENİZ İLE DEVAM
eynesil
G.Tarihi: 19.12.2017 09:16
2917 Okunma
0
CHP EYNESİL’DE, KARADENİZ İLE DEVAM 
Eynesil İlçesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Olağan İlçe Kongresi'nde, mevcut başkan Ahmet Latif Karadeniz yeniden göreve seçildi.
CHP Olağan İlçe Kongresi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 
Kongrede Divan Başkanlığına CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, diğer üyeliklere ise Nihat Gökal ve Yunus Çalık getirildi. 
Eynesil Öğretmenevi Salonunda gerçekleşen CHP Olağan Kongresine CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, önceki dönem milletvekillerinden Selahattin Karaahmetoğlu, Eşref Karaibrahim, İYİ Parti Eynesil İlçe Başkanı Orhan Musaoğlu bazı ilçelerin CHP ilçe başkanları, CHP Giresun İl yönetimi üyeleri, kadın kolları başkanı ile üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde Eşref Karaibrahim, Ören Beldesi belediye Başkan adayı Bekir Arslan ve CHP Giresun Kadın Kolları Başkanı Fatma Demiroğlu birer konuşma yaptılar. 
Kongrenin sonunda son gündem maddesi olan seçimlere geçildi. 3 dönem CHP Eynesil İlçe Başkanlığını yürüten Ahmet Latif Karadeniz’in tek aday olarak katıldığı seçimde, CHP Eynesil İlçe Başkanlığına yeniden seçildi. 
CHP Eynesil İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, CHP olarak ilçedeki çalışmalarını anlatarak katılanlara teşekkür etti.
Başkan Karadeniz’in Yönetim Kurulu listesi ise, Çiğdem Cebeci, Mehmet Görnaz, Sinan Kemal, İsmail Yüksel, Ali Nail Yılıkyılmaz, Sezai Kaya, Erhan Cebeci, Turgay Çetinkaya, Emin Anıl ve Ayhan Gökal’dan oluştu. 
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı Eynesil’de yapılan kongre ile Giresun’un tüm ilçelerindeki kongrelerin tamamlandığını belirterek, kongrelerin ve yeni yönetimlerin hayırlı olmasını diledi. Ahmet CEYLAN






 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri