Çorapçılar Köyünde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Çorapçılar Köyünde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Çorapçılar Köyünde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi
eynesil
G.Tarihi: 10.05.2018 10:43
1827 Okunma
1

Çorapçılar Köyünde Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Eynesil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Çorapçılar Köyünde kurs gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırlamış olduğu ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisi,Çorapçılar Köyünde Caminin altındaki alanda  gerçekleşti.

Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün yılsonu sergisi, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yıl boyunca hazırlanmış olan ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezen Kaymakam Yılmaz Kurt ve beraberindekiler, kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yapmış oldukları ürünleri inceledi.
Kursiyerler ile yakından ilgilenen ve onlar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz Kurt,kursiyerlerin vermiş oldukları emeklerinden ötürü kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Çorapçılar Köyündeki serginin açılışına Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt,Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven,Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu temsili Mevlüt Kaya,Halk Eğitim Müdürü Enbiya Şahin, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Şükrü Salim Kemal,Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı (EYİMDER) Ramazan Öztürk,Sabancı Öğretmen Evi Müdürü Tahsin Karahan,Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz,Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdurrahman Gül,Okul Müdürleri,bazı daire amirleri kursiyerler,köylüler ve vatandaşlar katıldı.
Serginin ardından protokole ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.












 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakan KESKİN5 yıl önce
hasan efendi yayınlamayacaksın biliyorum, aslında yorumada gerek yok herşey açık net, ama eleştiri gerektiren durumlar var, yukarıdaki fotolara bakınca halk eğitim ve gençlik spor ilçenin ne kadar gereksiz olduğu görülüyor, mesai saatinde gezmeler yemeler içmeler, her sene aynı masallar, günümüzde insanlar 16-17 saat çalışırken bu fotolara bakarak mutlu olmazlar, aksine kızgınlık yaşarlar, üretici ve geliştiricilik böyle olmaz, bazılarıda podyuma çıksın foto için, çalışana saygılar.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri