“CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK”

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Anadolu Seçmen Ziyaretleri” kapsamında gezilerine devam ediyor.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK”
eynesil
G.Tarihi: 07.08.2021 23:32
1824 Okunma
1
“CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK” 
Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Anadolu Seçmen Ziyaretleri” kapsamında gezilerine devam ediyor. 
Bu kapsamda Giresun’un Eynesil ve Görele ilçesinde de incelemelerde bulunan Kurşun,” İstanbul’da yaşayan gönül dostlarımızı memleketlerinde ziyaret etmekten memnunluk duyduğunu belirtti. İlk olarak Ak Parti Eynesil İlçe Teşkilatını ve Eynesil Yeşil Cami’yi ziyaret eden Başkan Kurşun, buradan Ören Beldesine giderek Başkan Mustafa Eren’i ve vatandaşları ziyaret etti.
Ören Beldesinden sonra ekibi ile Ziva Bölgesindeki bazı köyleri gezen Başkan Kurşun,”Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak Giresun'da, Eynesil'de Görele'de Sarıyerli seçmenlerimizi,  gönül dostlarımızı, köylerinde, memleketlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Buradaki gönül dostlarımıza selamlaştık. Milletimizin devletimizin ile el ele verdiğini görüyoruz. Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu hizmetlerden dolayı görmüş oldukları memnuniyeti ifade ediyorlar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor.  Güçlü bir Türkiye var, güçlü bir liderimiz var. 2023 sonrası da yeniden büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ve yeni bir dünya düzeni kurmak için, adil bir düzen kurmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. 2023 tarihi bir dönüm noktası olacak.  Allah'ın izniyle zafer ile çıkacak, gerek Türkî Cumhuriyetleri, gerek İslam coğrafyasındaki din kardeşlerimizi gerek ve bütün dünyadaki mazlum coğrafyadaki mağdurların yüzünü güldüreceğiz. İnşallah yeniden yeni bir dünya düzenini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. 
“ZORLU COĞRAFYADA UĞRAŞ VERİLİYOR”
Bölgede coğrafi şartların zor olduğunu belirten Başkan Kurşun,”Bir kez daha Anadolu insanın irfan sahibi olduğunu gördük. Burada devletimizden makul isteklerde bulunuyorlar. Çocuk parkı istiyorlar. Camilerinin avlusuna bir tente istiyorlar. Oturmaya bank istiyorlar. Hepsi makul istekler. Not ettik, İnşallah en kısa zamanda bunları köylülerimize göndereceğiz. Çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz.
 Burada tabi arazi şartları çok zor. Yani hakikaten bu ülkenin vatansever insanları çalışkan mücadele insanları. Hakikaten arazi şartlarının coğrafi yapının zorlu olması münasebetiyle görüyoruz ki büyük zorluklar yaşıyorlar. Ancak buna rağmen azimli ve kararlı bir şekilde yaşam hep birlikte yaşam mücadelelerini sürdürüyorlar. Görüyoruz ki evlerine helal rızık götürmek için hep birlikte, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla bir gayret içerisinde bir mücadele içerisindeler.
Çay ile fındık yetiştiriciliği ile hayvan yetiştiriciliği ile geçimini sağlayan vatandaşlarımıza devletimizde gücünü yettiği nispette destek olmaya gayret etmektedir” dedi. 
Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un gezisine, Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Ören Belde Belediye Başkan Mustafa Eren, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Komitesi Başkanı Adem Bayram ile Sarıyer Ak Parti yönetiminden bazı üyeler katıldı.  Ahmet CEYLAN












 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Ziya Gül2 yıl önce
Oy devsiriciler yollarda,istemeden önce Eser ve yatiriminizi görelim, boş, çıkar gezileri...

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri