EBS TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

EBS TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

EBS TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR
eynesil
G.Tarihi: 24.04.2018 01:13
1408 Okunma
0

EBS TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

EBS (Eğitim-Bir-Sen) Eynesil temsilciliği tarafından düzenlen toplantıda konuşan Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Türkiye’nin en büyük sendikası ve en güçlü sivil toplum kuruluşu olduklarını, sadece üye olan eğitimcilerin değil, tüm eğitimcilerin ve eğitim çalışanlarının haklarını savunduklarını belirtti.
2014 yılından bu yana Eğitim-Bir-Sen Eynesil İlçe Temsilciliğini yürüten Tahsin Karahan katılanlara teşekkür ederek, “Eğitim Bir Sen eğitimin ve eğitim çalışanlarının tüm sorunlarının çözümünde yol gösterici bir rol üstlenmiş ve birçok sorunun çözümünü sağlamıştır. Özelde kendi üyelerinin genelde tüm eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümünde gayret sarf eden Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikamız sizlerden aldığı güç ve destekle eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümüne katkı sunmaya devam edecektir” dedi. 
Eğitim-Bir-Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz ise, EBS’nin 430 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük sendikası ve en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “ Bizim görevimiz siz değerli üyelerimizin sorunlarını dile getirmektir. Son günlerde ne yazık ki bazı okullarımızda idarecilerimize ve öğretmenlerimiz şiddet ve darp girişimlerine maruz kalmışlardır. Bu konuda yaptığımız girişimler sonucu konu TBMM’ne taşınmıştır. Seçimden sonra bu konuda daha etkili düzenlemeler yapılacaktır. Bir diğer konu da öğrenciye öğretmenlerin puan vermesi konusudur. Bu konuda da girişimlerimiz oldu. Sendika olarak tüm ülke gündemine taşıdık ve imza kampanyası başlattık. Şu anda tüm il ve ilçelerimizde imza toplama kampanyamız devam etmektedir. İmzalar toplandığında bunu bakanlığımıza ulaştırarak, bize göre yanlış olan bu uygulamadan geri adım atılacağını umuyoruz” dedi. 
Eynesil Altın Bahçe Lokantası’nda düzenlenen toplantıya Eğitim-Bir-Sen üyeleri, Eynesil Temsilcisi Tahsin Karahan, Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Üniversite Temsilcisi Recep Yağcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yılmaz ve Muhammet Sarı ile çok sayıda sendika üyesi öğretmen ve diğer eğitim çalışanları katıldı. Ahmet CEYLAN




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri