EMRE KEMAL ADAY ADAYI OLDU

EMRE KEMAL ADAY ADAYI OLDU

EMRE KEMAL ADAY ADAYI OLDU
eynesil
G.Tarihi: 04.01.2019 16:27
2710 Okunma
0


MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

Eynesil MHP ilçe Başkanının oğlu, Gıda Mühendisi Emre Kemal Eynesil Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatta bulundu.
Uzun süre Eynesil’de MHP İlçe Başkanı olarak görev yapan Abdurrahman Gül’ün görevden ayrılmasının ardından, yerine atanan İsmail Kemal’in 29 yaşındaki oğlu Emre Kemal MHP Belediye Başkanı adaylığı için müracaat etti. 

MHP Eynesil Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak başka başvurunun olmaması Emre Kemal’in kesin aday olması yolunu açmış oldu. 
MHP’nin genç başkan aday adayı Emre Kemal parti teşkilatında yönetim kurulu ile bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulundu. 
MHP İlçe Başkanı olan babası İsmail Kemal ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleri ile tebrik edilen Kemal,” Başta il başkanımız olmak üzere beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Buradaki amacımız, Eynesil yeni bir yüz, yeni bir çehre kazansın. Buraya hizmet yapacak, insanlara faydalı olabilecek biri gelsin belediye başkanlığı koltuğuna otursun. Milletin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda olabilecek, her türlü sıkıntısını derdini dinleyecek, milletin her türlü ihtiyacına karşılık verebilecek bir başkan adayı olarak buraya geldik. Allah bu görevi bize nasip eder ise herkese faydalı olacağız. MHP’nin adayı olmuş olabiliriz, ama Allah nasip ederde biz bu koltuğa oturursak Eynesil’deki bütün vatandaşların belediye başkanı olacağız. Kesinlikle hiçbir şekilde sağ, sol veya a partisi, b partisi gibi ayrım gözetmeden vatandaşlara faydalı olmaya çalışacağız İnşallah. Amacımız bu, niyetimiz bu. Eynesil’de yıllardan beri süregelmiş bir kara düzen üzerinde giden bir düzen var. Giresun ile Trabzon arasında ki ilçelerle değerlendirdiğimizde, konum olarak gelişmeye en yatkın konumda Eynesil olmasına rağmen, diğer ilçelerimizden hizmet anlamında geri kalmış bir ilçe. Bizim gördüğümüz budur. 

10-12 yıldır mesleğim ve işim gereği dışarıdayım, ancak ilçemize sürekli gelip gitmekteyim. Doktor, avukat, mühendis gibi üst düzeyde ve her kesimde birçok arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımız ile bir araya gelip konuştuğumuzda konu hep bunlar, yanı Eynesil’in eksiklikleri. Herkesin oturup kalkabileceği sosyal faaliyetlerin yapılabileceği her han gibi bir şey yok burada. Bir araya geldiğimizde bunları konuşuyoruz. İnşallah bu sıkıntıları çözmeye talibiz. İnşallah her şey güzel olacak” dedi. 
1989 yılında Eynesil’de dünyaya gelen Emre Kemal il ve ortaokulu ve Eynesil Süper Lisesi’ni bitirdikten sonra Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazandı.
Tahsilinin ardından kendi sektöründe çeşitli görevlerde ve üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri