ENGELLİLERİN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİLER

ENGELLİLERİN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİLER

ENGELLİLERİN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİLER
eynesil
G.Tarihi: 22.12.2017 07:31
1794 Okunma
0
ENGELLİLERİN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİLER 
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yükseokulu öğrencileri engellilerin sorunlarının dile getirildiği bir etkinlik gerçekleştirdiler. MYO Konferans Salonunda yapılan etkinliğe okulun idari ve akademik personelleri ile öğrenciler katıldılar. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Mevlüt Kaya öncülüğünde yüksekokul Çocuk Gelişimi öğrencilerinden Tuğba Elmalı, Büşra Korkmaz, Derya Sönmez, Ilgın Uzunoğlu, Gülistan Demir, Didem Demir, Selin Akçay ve Ülkü Karaca'nın hazırladıkları programda engellilerle ilgili videolar izletildi. Ardından bir farkındalık sunumu gerçekleştirildi. Öğrenciler, gündelik hayatta engellilerin karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek üzere programı iki ayrı skeç gösterisi yaparak renklendirdiler. “İş Görüşmesi” ve “Sağırın Hasta Ziyareti” adlı iki skecin yanı sıra , “Bizler Engelliyiz” ve “Kör Annenin Vasiyeti” adlı şiirler okundu. Program, öğrencilerden Derya Sönmez’in işaret dili ile “Bana bir Masal Anlar Baba” şarkısını işaret dili ile okumasından sona erdi. 
Okulun akademik personellerinden Hatice Güler, Gülsüm Düşek, Derya Su, Gökçenaz Gayret, Derya Kelleci, Gonca Yaşar ve Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Eynesil Temsilcisi Cem Işıl’ın öğrencilere katılım belgesi vermelerinden sonra, Müdür Yardımcısı Mevlüt Kaya, emeği geçen Çocuk Gelişimi öğrenci ve hocalarına, ayrıca yerel basına ve izleyicilere teşekkür etti. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri