ENGİN KABAN MYO'DA MÜDÜR YARDIMSICI OLDU

ENGİN KABAN MYO'DA MÜDÜR YARDIMSICI OLDU

ENGİN KABAN MYO'DA MÜDÜR YARDIMSICI OLDU
eynesil
G.Tarihi: 30.04.2017 10:26
2195 Okunma
1
Eynesil Anadolu İmam Hatip Lisesinde uzun yıllar okul müdürlüğü yaptıktan sonra, 14 Mart 2017 tarihinde Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokuluna öğretim görevlisi olarak atanan Engin Kaban, müdür yardımcılığı görevine getirildi. 
Eynesil Meslek Yüksekokuluna öğretim görevlisi olarak atanan Engin Kaban, okulda çok güzel bir ortam ve takım ruhunun olduğunu, bununda olumlu birçok yansımalarının olacağını belirtti.
Kendisini bu göreve layık gören Okul Müdiresi Doç. Dr. Aysun Türkmen’e teşekkür eden 
Engin Kaban, “Kısa bir süre önce atandığım Eynesil Kamil Nalbant MYO’ da, uyumlu, sıcak ve samimi bir çalışma ortamıyla karşılaştım. 2016-2017 Öğretim Yılı başlarken, okula kat ilavesi çalışmaları esnasında yaşana sel felaketine rağmen, öğretim faaliyetleri aksatılmadan Eynesil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sürdürülmüş, ikinci yarıyıl başında da kat ilavesi tamamlanarak sel felaketinden kaynaklanan olumsuzluklar giderilmiş, okul öğretime hazır hale getirilmiştir. Bu süreçte ve devamında, okul müdiremiz Sn. Doç. Dr. Aysun Türkmen hanımefendi ile müdür yardımcısı Sn. Öğr. Gör. Ferhat Kacar ve Sn. Öğr. Gör. Çağatay Karadeniz’in; akademik ve idari personelin özverili çalışmalarına tanık oldum. Takım ruhunun hâkim olduğu böyle bir ekiple, güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.”dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri