Erdoğan: Onları vekil listesine koymadık çünkü...

Erdoğan: Onları vekil listesine koymadık çünkü...

Erdoğan: Onları vekil listesine koymadık çünkü...
eynesil
G.Tarihi: 27.05.2018 07:34
1796 Okunma
0
Erdoğan: Onları vekil listesine koymadık çünkü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna dönüşü aralarında Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ın da bulunduğu gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, vekil listeleri hakkında 'yeni kriterler' ve liste dışında kalan isimler ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
Listemiz İnşallah hayırlı olur diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ehliyet, liyakat önemli. Parlamentodaki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listelere koymadık, koymuyoruz" dedi.

"YAZILI TAAHHÜT ALINDI"

Bu seferki aday belirleme sürecinde farklı bir hassasiyet daha gösterdiklerini açıklayan Erdoğan, "Aday adayı arkadaşlardan yazılı bir taahhüt aldık. ‘Haftanın üç günü Ankara’dasınız. Üç günü dışında, hepinizin seçim bölgenizde ofisleriniz olacak. O ofislerde  çalışmaları yürüteceksiniz. Oralardaki çalışmalarınızı da her hafta rapor edeceksiniz.’ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık.” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri