ESKİ KAYMAKAMIMIZ YILMAZ KURT VEFAT ETTİ

Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı (eski ilçe kaymakamımız) Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

ESKİ KAYMAKAMIMIZ YILMAZ KURT VEFAT ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 08.04.2021 17:31
4572 Okunma
0
Eynesil ilçemizin sevilen kaymakamlarından Yılmaz Kurt vefat etti.

Eynesil ilçemizde en uzun süre kaymakam olarak görev yapan ilçenin sevilen eski kaymakamlarından Trabzon Çaykara'lı Yılmaz Kurt vefat etti.


VALİLİKTEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA...

Aydın Valiliğinin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise “Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.

BELEDİYE BAŞKANI GÖRDÜĞÜM EN İYİ KAYMAKAMDI...

Aydın’da şok etkisi yaratan vefat hakkında konuşan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kaymakam Yılmaz Kurt’un gördüğü en iyi kaymakamlardan birisi olduğunu söyledi.

Kaymakam Kurt’un, evli ve 3 çocuk babası olduğunu belirten Başkan Ertürk, “En küçük çocuğu burada doğmuştu, 1 yaşlarında falan. Sebebini bilmiyoruz. Bu akşam buradan kendi aracıyla gitmiş. Korumasının söylediğine göre ona alışveriş yapması için kartını bırakmış. Bir hastalığı, problemi yoktu. Alkol bile kullanmazdı. Gördüğüm en iyi kaymakamlardan biriydi” ifadelerini kullandı.

YILMAZ KURT KİMDİR?

Yılmaz Kurt, 1976 yılında Trabzon-Çaykara’da doğdu. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı.

2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanmış olup, 17 Eylül 2018 tarihinde göreve başlamıştı. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri