ESKİ MUHTAR HALİL TORÇUK VEFAT ETTİ

HALİL TORÇUK VEFAT ETTİ

ESKİ MUHTAR HALİL TORÇUK VEFAT ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 21.09.2017 19:41
2883 Okunma
0
ESKİ MUHTAR HALİL TORÇUK VEFAT ETTİ
Eynesil’de birçok hizmetleri ile tanınan, Aralık Köyünde de 13 yıl süreyle muhtarlık yapan Halil Torçuk (81) vefat etti.
Bir süreden buyana çeşitli hastalıklardan dolayı evinde istirahat etmekte olan Torçuk, geçen gün fenalaşarak Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Halil Torçuk Eynesil’in Aralık Köyü Merkez ( Keleşli) Caminde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.
Torçuk’un cenazesine ailesinin yanı sıra Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Görele AK Parti İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Görele Eski Belediye Başkanı Nazım Dede, MHP Eynesil İlçe başkanı Abdurrahman Gül, Eynesil Ziraat Odası Başkanı Orhan Musaoğlu, Görele ve Eynesil’den çok sayıda, sivil toplum kuruluş temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Çok yönlü kişiliği ile tanınan Halil Torçuk Aralık Köyü Muhtarlığının yanı sıra Eynesil Türk Hava Kurumu Başkanlığı, Ziraat Odası, FKB gibi kuruluşlarda Yönetim Kurulu Üyeliği ve birçok sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevler almıştı. Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri