EYİM-DER'DEN İFTAR YEMEĞİ

EYİM-DER'DEN İFTAR YEMEĞİ

EYİM-DER'DEN İFTAR YEMEĞİ
eynesil
G.Tarihi: 27.06.2017 14:35
1864 Okunma
0
EYİM-DER'DEN İFTAR YEMEĞİ
Eynesil İmam -Hatip Lisesi'nin Mezun ve Mensupları Derneği "EYİM-DER" İlçemiz Gümüşçay Mahallesinde bulunan ve iç yapım işleri devam eden Derneğin toplantı ve konferans salonunda Geleneksel iftar programının 4.cüsünü yaptı.
İftar programında ilk önce Kur'an'ı Kerim ve İlahiler okundu.Dernek Başkanı Ramazan Öztürk,Derneğin faliyetleri ve yapım çalışmaları süren binanın hakkında bilgiler verdi ve 30 Temmuz Pazar günü yapılacak olan 18. Pilav gününe davet etti.Davetlilerin söz aldığı konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik'in yaptığı duadan sonra birlikte iftar açıldı.
İftar programına Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, CHP İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül,BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Doğu Karadeniz Sigorta Acenteler Derneği Başkanı İbrahim Sertel, Av.İbrahim Topal,Eynesil Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, Eynesil İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Eynesilli İşadamı Mehmet Melikoğlu, Vakfikebirli İşadamı Turan Karadeniz Eynesil İHL kurucularından Necati Karadeniz,Eski Giresun Valiliği Kalem Müdürü Halil Cansız,bazı okul müdürleri, üyeler ve diğer davetliler katıldı.
HASAN KEMAL EYNESİLHABER









 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri