​EYİMDER İftarda buluşturdu

​EYİMDER İftarda buluşturdu

​EYİMDER İftarda buluşturdu
eynesil
G.Tarihi: 14.06.2018 12:47
1012 Okunma
0

EYİMDER İftarda buluşturdu

Eynesil İmama Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (EYİMDER) Ramazan Ayı boyunca yaptığı iftarlarda değişik kesimleri bir araya getirdi.
Her defasında 100 civarında davetlinin katıldığı İftar programının gelecek yıllarda daha da artarak devam etmesi bekleniyor.
İftar programlarının dernek tanıtımına ve ilçe tanıtımına büyük katkısı olduğunu belirten EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk, “ Bu yıl Ramazan programlarımız oldukça yoğun geçti. Yapılacak olan bazı programlarında iftar vaktine denk getirerek katılımcılar ile programları izlemenin yanı sıra birlikte iftar etmeninde mutluluğunu yaşadık. Bu Ramazan ayında ilk olarak Eynesil İmam Hatip ortaokulu son sınıf öğrencileri, okul personeli ve misafirlerle yaptığımız iftar programıydı. İkincisinde ise 4-6 yaş gurubu değerler eğitimi öğrencilerinin etkinliği ile bir araya geldik ve etkinlik sonunda iftar programımızı gerçekleştirdik. 
Üçüncü programda Eynesil Anadolu İ.H.L. son sınıf öğrencileri, okul personeli ve misafirlere iftar programı düzenledik. Dördüncü programımız ise Giresun merkez ve ilçelerdeki ÖNDER başkanları, yönetimi ve imam hatip okullar yöneticilerinin Piraziz’den Eynesil’e kadar Giresun İmam Hatip Dernekler Platformu iftar programını gerçekleştirdik. Bu programlara dernek yönetici idareciler ve sponsorlar katıldı. Çok güzel programlar ol çok insanla bir araya gelmenin derneğin tanıtımını yapmanın sevincini yaşıyoruz.
Son olarak ise beşinci iftar programımızı 13 Haziran 2018 Çarşamba günü okulumuzun mezunları ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri