EYİMDER'DE ÖĞRENCİLERE "DÜRÜSTLÜK VE YALAN" ANLATILDI

​Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Deneğinde öğrencilere Dürüstlük ve Yalan “ konulu hikaye ve yaşanmış olay anlatıldı.

EYİMDER'DE ÖĞRENCİLERE "DÜRÜSTLÜK VE YALAN" ANLATILDI
eynesil
G.Tarihi: 06.12.2018 08:54
1590 Okunma
0


EYİMDER'DE ÖĞRENCİLERE "DÜRÜSTLÜK VE YALAN" ANLATILDI

Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Deneğinde öğrencilere Dürüstlük ve Yalan “ konulu hikaye ve yaşanmış olay anlatıldı.

Eyimder yönetim kurulu başkanı Ramazan ÖZTÜRK küçük bir çocuk olan Abdülkadir’ in( Geylani ) yalan üzerine annesine verdiği söz ve güzel ahlakı ile bir çok eşkiyanın hidayetine sebep olduğu hikayeyi Eynesil İ.H.O öğrencileriyle paylaşarak konunun önemine dikkat çekti. Değerler Eğitimi kapsamında Eyimder tarafından düzenlenen “ Dürüstlük ve Yalan “ konulu hikaye ve yaşanmış olay paylaşımı yapan çocuklar aile ortamında hikayelerini ve yaşanmış olaylarını dinleyip arkadaşları ile paylaştılar. Dernek başkanı Ramazan ÖZTÜRK öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek en güzel beş hikaye ve yaşanmış olay paylaşımını yapan Ravza Berengül TORUN, Cemre ABANOZ, Zeynep Naz EREN, Feyza ÇELİK ve Ahmet Faruk GÜRDAL ‘ a etkin katılım başarı belgesi taktim etti. Program sonrası öğrencilere tatlı ikramı yapıldı. Yine öğrencilere cafcaf adlı dergi hediye edildi.






 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri