EYİMDER'İN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMLARI SÜRÜYOR

EYİMDER'İN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMLARI SÜRÜYOR

EYİMDER'İN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMLARI SÜRÜYOR
eynesil
G.Tarihi: 30.05.2019 03:56
2215 Okunma
0


Eynesil’deki Yüksek Okul öğrencilerine verilen iftar yemeğinde konuşan EYİMDER (ÖNDER Eynesil İmam Hatipliler Derneği) Başkanı Ramazan Öztürk, derneğin öğrenciler her zaman açık olduğunu ifade etti.
BİZLERE AİLELERİNİZİN EMANETİSİNİZ
EYİMDER (ÖNDER Eynesil İmam Hatipliler Derneği) tarafından Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.
Program İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Mustafa Ali Öztürk ün Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda öğrenciler ney sesleri eşliğinde EYİMDER in daha önce yapmış olduğu etkinlikleri içeren slayt’ı izleyerek leziz bir ortamda iftarlarını açtılar.
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk, “Ramazan Kardeşliktir, temalı geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programlarına bir yenisini daha kattık. Düzenlediğimiz iftar programına Eynesil Kamil Nalbant Yüksek Okulundan yaklaşık 130 öğrencimiz katıldı. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu akşam verilen iftar yemeğiz Yayla Kardeşler Yemek Salonu tarafından karşılanmıştır. Yayla Kardeşler Yemek Salonu sahibi Dursun Yayla’dan da Allah razı olsun, kendisine derneğimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.
EYİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öztürk, dernek olarak her zaman gençlerin yanlarında ve hizmetinde olduklarını belirterek, “Derneğimizin kapıları sizlere daima açıktır. Dilediğiniz zaman dernek merkezini kullanabilirsiniz. Etütler, sohbetler ve kültür salonunda programlar da düzenleyebilirsiniz. Üniversite komisyonumuzla beraber etkinliklerde düzenleyebilirsiniz. Nasip olursa bu sene sizlerle bir iftarda daha beraber olmayı planlıyoruz. Sizler bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Rabbim Ramazanı Şerif ayınızı mübarek eylesin” dedi
İftar programına yüksek okul öğrencilerin yanı sıra, EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk, Lider Gençlik Kulübü Başkanı Süleyman Köse, EYİMDER Disiplin Kurulu ve Hukuk Komisyonu Üyesi Av. İbrahim Topal, EYİMDER Teşkilatlanma Başkanı Hüseyin Güdük, EYİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Nalbant Yüksek Okulu Müdür yardmcısı Engin Kaban, EYİMDER Yönetim Kurulu Üyesi, Okul Aile Birliği Komisyon Başkanı Mustafa Haluk Melikoğlu, fahri üye, İş adamı Hüseyin Mürtezaoğlu ve dernek üyesi Hüseyin Avni Mutlu katıldı. Ahmet CEYLAN









Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri