EYNESİL - 16 AYLIK BEBEK YOĞUN BAKIMDA...

EYNESİL - 16 AYLIK BEBEK YOĞUN BAKIMDA...

EYNESİL - 16 AYLIK BEBEK YOĞUN BAKIMDA...
eynesil
G.Tarihi: 04.01.2019 16:27
4853 Okunma
1


16 AYLIK BEBEK YOĞUN BAKIMDA...

Eynesi'de 16 aylık bebek beyninn bir müddet oksijensiz kalmasından dolayı yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgilere göre; İlçemiz esnaflarından Temel Çetin'in torunu Selçuk Çetin'in 16 aylık bebeği Muhsin Eymen Çetin  (29-12-2018 cumartesi) dun sabah annesi tarafindan uyutulduğu,yarim saat sonra nefessiz bir şekilde beşiğinde bulunduğu,dedesi tarafından anında Eynesil Devlet Hastenesi aciline götürüldüğü ve burada kalp masajı ve suni teneffüs ile üç kez hayata dönduruldukten sonra Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Araştırma Hastanesi yoğun bakım hastanesi  sevk edildiği belirtildi.Yapilan araştırmalarda hiç bir organında bir sorun bulunmayan bebeğin  beyninin  bir muddet sebebi bilmeksizin oksijensiz kaldığı tespit edilmiş.doğduktan 40 gün sonra beyin ameliyatı geçiren Muhsin Eymen bebeg'in 14 aydır bir sorun yasamamasina rağmen aniden gelişen bir nöbet ihtimali üzerinde duruluyor. Doktorlar. Halen solunum cihazına bağlı olarak yaşatılan bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirttiler..Çetin Ailelerine çok geçmiş olsun mesajımızı iletir.Bebeğimize Allah'dan acil şifalar dileriz.

Kaynak:www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
ALI GUDUK5 yıl önce
allah yardımcısı olsun merak ediyorumda eynesil devlet hastanesi nerde acaba biz mi yoksa başka yerde yaşıyoruz haberi yazarken biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim sayfa yöneticisi

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri