Eynesil Belediyesi Atletizm Kulübü Kuruldu…

Eynesil Belediyesi Atletizm Kulübü Kuruldu…

Eynesil Belediyesi Atletizm Kulübü Kuruldu…
eynesil
G.Tarihi: 08.12.2019 09:02
1267 Okunma
0
Eynesil Belediyesi Atletizm Kulübü Kuruldu…

Eynesil Belediyesi tarafından ilçede Atletizm Kulübü kuruldu…

Eynesil Belediyesi tarafından kurulan Atletizm Kulübü için bir açıklama yapan Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz”Yıllardır birçok spor dalında yerel ve ülke genelinde derece yapan genç sporcu kardeşlerimize belediye olarak sahip çıkmak bizim borcumuz. Gençlerimizi daha güzel şartlarda hazırlayıp, çok daha büyük platformlar da ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek için Eynesil Belediyesi Atletizm Kulübü’nü kurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gençler bizim neferimiz ve onlara belediye olarak daha önce verilmemiş olan imkânları sağlayarak çok daha büyük başarıları birlikte yaşayacağız. Eynesil Belediye başkanı olarak gençlerimizin her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuzdur” dedi.

Bizde goreledden.com olarak Eynesil Belediyesi tarafından kurulan Atletizm Kulübü’nün hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz.Serdar Kara

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri