EYNESİL!DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

EYNESİL!DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

EYNESİL!DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
eynesil
G.Tarihi: 09.09.2018 11:37
1086 Okunma
0


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yılı İlçemizde törenlerle kutlandı.

 
Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına Çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlama programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Kaymakamlık Makamında Sayın Kaymakamımız Yılmaz KURT beraberinde Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU ile birlikte  tebrikleri kabul etti.
 
Cumhuriyet Meydanındaki Tören; Sayın Kaymakamımız Yılmaz KURT ve Belediye Başkanımız Coşkun SOMUNCUOĞLU’ nun törene katılanların ve halkın bayramını kutlamaları ile başladı. Saygı duruşu ve akabinde  İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Öğrencilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiir okumasının ardından halkoyunları ekibinin  gösterisi ilgiyle izlendi.
 
Törene Sayın Kaymakamımız Yılmaz KURT, Belediye  Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri