EYNESİL’DE BEKTAŞOĞLU SEÇİLDİ

EYNESİL’DE BEKTAŞOĞLU SEÇİLDİ Ahmet CEYLAN Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı, seçimler sonucunda yeni başkan Ahmet Bektaş oldu.

EYNESİL’DE BEKTAŞOĞLU SEÇİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 17.03.2018 02:22
3751 Okunma
2

EYNESİL’DE BEKTAŞOĞLU SEÇİLDİ

Ahmet CEYLAN
Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı, seçimler sonucunda yeni başkan Ahmet Bektaş oldu.
Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda Mevcut Başkan Erdal Bodur ve Ahmet Bektaş’ın aday olarak yarıştığı seçimler sonucunda 77 oy alan Ahmet Bektaş Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı oldu. Erdal Bodur ise 55 oy alırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.
Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu Eynesil Sabancı Öğretmenevinde yapıldı. Giresun Esnaf Odası Başkanı Ali Kara’nın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda, adaylar birer konuşma yaptılar.
Erdal Bodur başkanlığı döneminde yapmış oldukları çalışmaları dile getirerek, birlikte çalıştığı yönetim kuruluna ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Diğer aday Ahmet Bektaş ise seçimlerin bir toplumun daha iyi hizmet alabilmesi için seçimler gerekli bir yöntem olduğunu belirterek, “Bizde ilçemiz ve ilçemizde bulunan şoför esnafımızın sesi olup bu doğrultuda en iyi hizmetin sağlanabilmesi için ekip arkadaşlarım ile birlikte yönetime talibiz. Şoför arkadaşlarımızın zararına yol açan özelliklede korsan taşımacılık ve haksız rekabet olmak üzere, olumsuz şartları ortadan kaldıracağız. Son zamanlarda yaşanan, dolmuş şoförleri ve yolcularımızın sorun yaşadıkları ilçeler arası indi bindi kısıtlaması sorununun aşılması için gerekli çalışmalar yapılarak bu sorunun da ortadan kalkmasını sağlayacağız” dedi. 
Konuşmalardan sonra, katılımın oldukça yoğun olduğu genel kurulda oy verme işlemine geçildi. Genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti. Yapılan oy sayımı sonucunda 162 delegeden 131’ının oy kullandığı belirlendi. 77 delegenin oyununu alan Ahmet Bektaş Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı olurken, Erdal Bodur ise 55 oy aldı. Kullanılan oylardan 1’i ise geçersiz sayıldı.
Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Bektaş, genel kurul sonunda tebrikleri kabul ederek, “Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak, hiç kimseyi ayırt etmeden birlik ve beraberlik içerisinde şoför esnaflarımıza hizmet edeceğiz. Burada üyelerimize şahsıma göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. 24 saat gece gündüz demeden sizlerin hizmetinde olacağız, sizlerin sıkıntıları bizim sıkıntımız olacak, sorunların çözümü ve yeni hizmetler için çalışmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum, yapılan seçimlerin şoförler esnafımıza Eynesil’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Eynesil Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni yönetimi Ahmet Bektaş başkanlığında şu isimlerden oluştu; Sezgin Kırbıyık, Osman Kul, Kadir Yılmaztürk, Mevlüt Kaya, Erdoğan Aktaş ve Mustafa Yetim

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
ilhan topal6 yıl önce
hayirli olsun gardasim
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
ilçemizde şoförler ve otomobilciler odası başkanlığına seçilen ahmet bektaş hemşerimi kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim. rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.görevi devreden hemşerim birol bodur kardeşim ede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri