EYNESİL’DE GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK

​YENİ İŞ KURMAK İSTEYENLERE MÜJDE!, EYNESİL’DE GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK

EYNESİL’DE GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK
eynesil
G.Tarihi: 17.04.2018 12:41
1850 Okunma
0

YENİ İŞ KURMAK İSTEYENLERE MÜJDE!!

-EYNESİL’DE GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK 
KOSGEB Giresun Müdürlüğü tarafından Eynesil Kaymakamlığı işbirliğiyle Girişimcilik kursu açılacağı bildirildi.
Eynesil Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada,”İlçemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları amacıyla girişimcilik kursu açılacaktır. Girişimcilerin kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla açılacak olan kursa, Eynesil ilçesinde ikamet eden ve kendi işini kurmak isteyen girişimci katılabilecektir.
KOSGEB Giresun Müdürlüğü tarafından Eynesil Kaymakamlığı işbirliğiyle verilmesi planlanan kurs yeterli sayıda başvuru olması halinde KOSGEB Giresun Müdürlüğü tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında eğitime katılacaklara ait asil liste oluşturularak yayınlanacaktır. Daha sonra belirlenecek tarihlerde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilecektir.
Bu kapsamda Girişimci Adaylarının Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcı Başvuru Formu’nu doldurularak kimlik fotokopisi ile birlikte Kurumunuza teslim etmesi gerekmektedir. Müracaatlar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapılmaktadır” denildi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri