EYNESİL DE KARAYOLLARI GÜVENLİĞİ VE TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

EYNESİL DE KARAYOLLARI GÜVENLİĞİ VE TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ Eynesil’de de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

EYNESİL DE KARAYOLLARI GÜVENLİĞİ VE TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 24.05.2016 00:57
1539 Okunma
0
EYNESİL DE KARAYOLLARI GÜVENLİĞİ VE TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
Eynesil’de de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
Eynesil Mustafa Yüksel İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende trafik sergisi açıldı, öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi.
İlçe Emniyet Amiri Turgay Kovancı, trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurgulayarak, "Bilindiği üzere trafik bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sorun olmaya devam etmektedir. Bu sorun trafik kazalarına bağlı, ölüm, yaralanma ve maddi hasar olarak karşımıza çıkmaktadır. Trafik kazalarının meydana gelmesindeki etkenler arasında, yol ve araç unsuru da yer almakta ise de ülkemizde yaşanan trafik kazalarında sürücüler başta olmak üzere insan unsuru en önemli kaza sebebi olarak görülmektedir. Trafikte hareket halinde olan bütün sürücülerimizden, trafik kurallarına uymalarını bekliyoruz" dedi.
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, "Yılın Sürücüsü" seçilen Fikri Kırlak ve düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri