EYNESİL EMNİYETİNDEN VATANDAŞLARA UYARI!

Şüpheli gördüklerinizi emniyete bildirin

EYNESİL EMNİYETİNDEN VATANDAŞLARA UYARI!
eynesil
G.Tarihi: 27.04.2016 11:11
2041 Okunma
0
Şüpheli gördüklerinizi emniyete bildirin
Eynesil’de köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri, taksicilere ve dolmuş şoförlerine yönelik olarak, Eynesil Emniyet Amirliği Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk başkanlığında, köy ve mahalle muhtarı ile Eynesil’ deki ticari dolmuş ve taksicilerin katılımıyla gerçekleştirilen huzur toplantısına Eynesil Şoförler Odası başkanı Birol Bodur ve Esnaf Odası Bakanı Hasan Kırlak’da katıldı.
Huzur toplantısında TEM Şube Müdürlüğümüzce terör örgütleri, faaliyetleri ile Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında çıkarılan, terör eylemlerinin önlenmesi, aydınlatılması ve teröristlerin yakalanması için yapılan ihbarların ödüllendirilmesi konularında sunum eşliğinde bilgilendirme yapıldı.
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk yeni yapılan Eynesil Emniyet Amirliği Binasının Giresun İlçelerinde en modern bina olduğunu belirterek, Eynesil’de yapılan bu binanın ödeneğinin çıkarılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanlığı Koruma Başkanı Emniyet Müdürü Ramazan Bal’a teşekkür etti.
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, “Eynesil Emniyet Amirliğinin Emniyet Müdürlüğüne dönüştürülmesi ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bu konudaki yazışmalarımız tamamlandı. Eynesil Emniyet Amirliği, Emniyet Müdürlüğüne dönüştürülünce vatandaşlarımız tüm işlemlerini başka bir yere gitmeden burada yapabilecektir.” dedi.
Konuşmasının bir diğer bölümünde PKK başta olmak üzere diğer terör örgütleri ile ilgili bilgiler de veren Öztürk, şüpheli görülen her kim olursa olsun emniyet birimlerine bildirilmesini istedi.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri