Eynesil HEM’e atama

Eynesil HEM’e atama

Eynesil HEM’e atama
eynesil
G.Tarihi: 03.10.2017 15:25
3791 Okunma
0
Eynesil HEM’e atama
Eynesil Halk Eğitim müdür ve müdür yardımcılıklarına atma yapıldı. Eynesil Halk Eğitim Müdürü Ali Güdük ve Müdür Yardımcısı Özcan Kemal’in başka birimlere atanması ile boşalan kadrolara yeni atamalar yapıldı.Eynesil Halk Eğitim Müdürlüğüne Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu Müdür Yardımcısı Enbiya Şahin, Müdür yardımcılığına ise Eynesil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Şükrü Salim Kemal atandı.
Eynesil Halk Eğitim Müdürlüğüne atanan Enbiya Şahin 1975 yılında Eynesil’de dünyaya geldi. Şahin, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra çeşitli yerlerde öğretmenlik görevinde bulundu. Şahin son olarak Eynesil Şehit Şahın Abanoz Ortaokul Müdür yardımcılığı görevinde bulunuyordu.
Müdür yardımcılığına atanan Şükrü Salim Kemal 1969 yılında Eynesil’de dünyaya geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğini bitirdikten sonra öğretmenlik görevine bir süre ara vererek yurt dışında bulunan Kemal, son olarak Eynesil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenliği görevindeydi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri