EYNESİL İÇİN BÜTÜN PARTİLERE KUCAK AÇTIK

EYNESİL İÇİN AYRIŞTIRMADAN BÜTÜN PARTİLERE KUCAK AÇTIK

EYNESİL İÇİN BÜTÜN PARTİLERE KUCAK AÇTIK
eynesil
G.Tarihi: 28.03.2019 15:06
4567 Okunma
1


EYNESİL İÇİN AYRIŞTIRMADAN BÜTÜN PARTİLERE KUCAK AÇTIK

Eynesil İYİ Parti binasında bir araya gelen İYİ Parti Ve CHP başkanları, başkan adayları ile yönetim kurulu üyeleri iki parti arasındaki ittifakın devam ettiğine vurgu yaptılar. 
İYİ Parti Eynesil İlçe Başkanı Orhan Musaoğlu,”Seçim sürecine girdiğimizde CHP ve İYİ Parti olarak bir ittifak yaptık. Ortak bir aday belirledik. Özellikle şunu belirtmek istiyorum, Ahmet Latif Karadeniz CHP’nin adayı değil, iki partinin ortak adayıdır. Belirlediğimiz adayın sonuna kadar yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Adayımız kazansa da kazanmazsa da sonuna kadar yanındayız.”dedi. 
CHP Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci,”Biz Eynesil için bir araya geldik. Birlikteliğimiz devam etmektedir. Bu birlikteliğimiz sandığa da yansıyacaktır. Tek derdimiz Eynesil’in önünü açmaktır.“
SEÇİMDE BİR ADIM DEĞİL, İKİ ADIM ÖNDEYİZ
CHP Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz, “Eynesil için ayrıştırmadan bütün partiler bizim dedik. İnsanları ayrıştırmadan ve bölmeden insanları bir arada tutma gayesi içindeyiz. Çok güzel şeyler oluyor. Seçimde bir adım değil, iki adım öndeyiz. Bu seçim sürecinde her kesimden teveccüh görüyoruz. 
Bizi PKK’lı olmakla suçluyorlar, bizim onlarla bu zamana kadar hiçbir bağımız olmadı bizim milliyetçi geleneğimizden gelen, altı okumuzda bulunan milliyetçiliği ve ülkücülükten gelen Türk sevdasını benimsemiş olan insanlarız. Ben 16 ay boyunca Güneydoğu’nun dağlarında PKK ile birebir mücadele etmiş askerliğimi gönüllü olarak Güneydoğu’da yapmış olan bir kişiyim. Ben imam hatip kökenli bir insanım. 
Seçimle ilgili çok yol kat ederek son düzlüğe geldik. İki adım önde ilerliyoruz. Ören Beldesi’nde de Eynesil’de de tüm oylara talibiz” dedi. Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Ahmet AYHAN5 yıl önce
Allah çıkmış olduğunuz bu yolda başarılı olmayı nasip etsin. Allah rızası için eynesillilere hizmet edin insan olduklarını hatırlayın ve hatırlatın.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri