Eynesil İlçe Emniyet Amirliği Binasının Resmi Açılışı Yapıldı

Eynesil İlçe Emniyet Amirliği Binası Resmi Açılışı Yapıldı

Eynesil İlçe Emniyet Amirliği Binasının Resmi Açılışı Yapıldı
eynesil
G.Tarihi: 08.04.2017 01:23
4899 Okunma
0
Eynesil İlçe Emniyet Amirliği Resmi Açılışı Yapıldı

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için ilimizde bulunan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, Sayın Valimiz Hasan Karahan ile birlikte 5 Nisan 2017 Çarşamba günü Eynesil İlçe Emniyet Amirliği binasının resmi açılışını yaptı.
 
Yeni emniyet binasının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Karahan, “Bu açılış biraz gecikti. Belki bu Giresun'da gece yapılan ilk açılış olacak. Eynesil’den biz bu güne kadar memnunuz. Hiç bir şikâyet gelmiyor. Uyum içinde hizmetlerimiz büyük bir aşkla, şevkle devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binamız hakikaten çok kötü şartlardaydı. Sayın Başbakan Yardımcımızın desteği ile bakanlığını ve özel idarenin imkânları ile böyle şık ve ışıl ışıl bir binaya kavuştuk ama Allah milletimizi karakollara düşürmesin. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Canikli’de; “Bugüne kadar bu coşkunuz, bu samimiyetiniz olmasaydı zaten ne Türkiye bu kadar ileri gidebilirdi ne de size, bu millete hizmet etme imkânımız olurdu. Eğer bir şeyler yapabiliyorsak, size hizmet edebiliyorsak, Türkiye ye katkı sağlayabiliyorsak sizin desteğiniz, sizin duanız, sizin yüreğinizle gerçekleştiriyoruz. Allah hepinizden razı olsun.  Bugün bu milletin birlik ve beraberliği için, bu milletin özgürlüğü için bugün bir evladımızı sonsuzluğa uğurladık. Bugün şehidimizi 20 binden fazla hemşerimizin katılımıyla sonsuzluğa uğurladık. Allah rahmet eylesin. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmadı ve kalmayacak. Terör örgütü mikâplarına bu toprakları dar ettik, dar edeceğiz. Bunu 15 Temmuz gecesi millet bir kez daha gösterdi.” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından 23 Nisan 2015’de temeli atılan,  2016 yılı Mart ayında ise tamamlanarak hizmete geçen Eynesil İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binasının resmi açılışı Başbakan Yardımcısı Canikli, Milletvekil Cemal Öztürk,Vali Hasan Karahan ve beraberindekiler tarafından kesildi.
 
Açılış sonrası Başbakan Yardımcısı Canikli ve beraberindekiler Emniyet Hizmet Binasını gezerek nezarethane ve diğer kısımlarda inceledi. Canikli açılış ve ziyaretin anısına denetim defterini imzaladı.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri