EYNESİL KAYMAKAMLIĞINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA

EYNESİL KAYMAKAMLIĞINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA

EYNESİL KAYMAKAMLIĞINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA
eynesil
G.Tarihi: 09.10.2017 01:47
2015 Okunma
0
Eynesil Kaymakamlığı, bu yıl oldukça farklı bir etkinliğe imza attı.
Eynesil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  yetim ve öksüz çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  yetim ve öksüz çocukları  yaşadıkları ortam ve maddi imkansızlıklar yüzünden bugüne kadar istedikleri gezi vb. sosyal etkinlikler ve istedikleri gibi alışveriş yapamayan öksüz yetim  çocuklar, Kaymakamlığın projesi sayesinde tam bir bayram havasıyla yaşadılar.
Çocukların özgüveninin artırılması, velilerin eksikliğinin giderilmesi amacıyla çalışma yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı belirledikleri üç aile ve çocuklarını farklı günlerde, sabah saatlerinde evlerinden alarak araçlarla Trabzon İline götürdü.   Atatürk Köşkü, Ayasofya Camii,  Alışveriş merkezleri ve oyun alanları gezdirildi. Kaymakamlığın verdiği imkanlarla ilk defa gezdikleri AVM’de alışveriş yapan ve eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken bir günlerini mutlu bir şekilde geçirme imkanlarını buldular.
Eynesil Kaymakamımız Yılmaz KURT; çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatmak ve hayata hazırlamak için bu projeyi yaptıklarını söyledi. Eğitim dönemi başlangıcında çocuklarımız için iyi bir enerji ve moral kaynağı olduğunu, amacımız bu tür etkinlikleri yaşayamayan çocukları mutlu etmeye devam edeceklerini belirtti.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri