EYNESİL MYO DOLUDİZGİN

EYNESİL MYO DOLUDİZGİN

EYNESİL MYO DOLUDİZGİN
eynesil
G.Tarihi: 27.04.2017 12:17
2298 Okunma
0
EYNESİL MYO DOLUDİZGİN
Giresun Üniversitesi 11. Spor Şenlikleri Futsal Turnuvasında mücadele eden Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı doludizgin yoluna devam ediyor.
11.Spor Şenlikleri kapsamında Gazipaşa Kampüsü’nde gerçekleştirilen yarı final müsabakasında Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Futsal Takımı ile karşılaşan Eynesil Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı ilk yarısını 6-2 geride kapattığı müsabakanın ikinci yarısında attığı gollerle maçtan 8-7 galip ayrılmasını bildi ve finale yükseldi. 
Son dakikaları nefesleri kesen mücadelede hem saha içinde hem de tribünde heyecan doruk noktasına ulaştı. Eynesil’den gelen taraftarlar çekişmeli geçen maçı başından sonuna kadar adeta nefeslerini tutarak izledi.
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Türkmen ve takım sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet Seyhan ve diğer akademisyenlerinde tribünde yer aldığı maçtan sonra Giresun Üniversitesi 11.Spor Şenlikleri Futsal Turnuvasında final karşılaşması da belirlenmiş oldu. Turnuvanın Finalinde Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu arasında oynanacak olan final müsabakası 25 Nisan 2017 Salı Günü Saat 13.30 da başlayacak.
Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Fatih Cansız’da Giresun Üniversitesi 11. Spor Şenlikleri Futsal Turnuvasında mücadele eden Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Futsal Takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Başta okul yönetimi ve futsal takımı oyuncularımız ve teknik ekibimiz olmak üzere Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu ailesini tebrik eder, final maçında da başarılar dileriz.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri