EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİ...

EYNESİL KAMİL NALBANT MESLEK YÜKSEK OKULU EYNESİL MYO

EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİ...
eynesil
G.Tarihi: 22.12.2019 15:06
3370 Okunma
0


KARDEŞLERİNİ UNUTMADILAR
Eynesil Kamil Nalbant öğrencilerinden oluşan “Eynesil Tiyatro Gurubu” oynadıkların oyundan elde ettikleri geliri Ağrı İline bağlı Hamur İlçesine bağlı Aşağıgözlüce Köyü İlkokulu öğrencilere bağışladılar.
Eynesil Tiyatro Kulübü Başkanı Yusuf Baykaler ,” Arkadaşımız Burak Özcan tarafından kaleme alınan ‘Eyvah Yakalandık’ adlı oyunu sahneye koyduk. Oyundan elde ettiğimiz gelirin tamamını ve diğer bağışları Ağrı İline bağlı Hamur İlçesine bağlı Aşağıgözlüce Köyündeki ilköğretim Okulu öğrencilerine bağışladık. Okuldaki 24 öğrencinin tümüne bot, mont ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bilet satışından elde ettiğimiz gelirlerin yanı sıra hocalarımızın ve esnaflarımızın da katkısı oldu. Tiyatro Gurubumuzdaki 10 arkadaşımız ile birlikte gittiğimiz okulda, öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte bir gün boyunca çeşitli etkinlikler yaparak hoşça vakit geçirdik. Kış gelmeden önce kendilerine mont ve bot hediyemiz oldu. Onların mutluluğu bizi çok sevindirdi.
İlçemizdeki bir esnafımız önemli ölçüde kırtasiye yardımında bulunurken, birçok esnafımız da giyecek ve nakdi yardımlarda bulundu. Ayrıca Eynesil Belediyemizin de nakit para yardımı oldu. Arkadaşlarım adına emeğe geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri